Home >
Activiteiten

Sportieve activiteiten

Hydrotherapie voor reumapatiënten. Elke woensdagmorgen vanaf 8.15 uur in Groenlo (zwembad Marveld Recreatie) 2 groepen en op maandagochtend om 10.30 uur in Doetinchem (zwembad Rozengaarde) 1 groep, allen van 3 kwartier.

Oefeningen en zwemmen in warm water o.l.v. een oefentherapeut Cesar, fysiotherapeut of beweegcoach. In Varsseveld (sportcentrum Vital) is 1 groep op vrijdagavond actief van 18.30- 19.15 uur in de zaal zelfstandig sporten en daarna van 19.30-20.30 uur in het zwembad.

Er is een groep in oprichting in zwembad Jaspers te Winterswijk.
Bel voor info Els Milder, tel. 06-36185035.

Nordic Walking o.l.v. een sportief wandelbegeleider met extra kennis van reuma. Elke dinsdagmiddag om 13.45 uur vanaf het scoutinggebouw aan de Flierdijk in Lichtenvoorde.

Sportief bewegen bij sport- en gezondheidscentrum Kei-Fit, Lievelderweg 88A te Lichtenvoorde op maandag van 18.15 tot 19.15 uur.

Yoga. Een rustige, meditatieve vorm van yoga onder begeleiding van een deskundige docente. Elke maandagochtend van 10.45-11.45 uur in Groenlo, Notenboomstraat 41.

Overige activiteiten

Jaarvergadering van de vereniging in april.

Jaarlijks, meestal in de maand juni organiseren wij een fietstocht. Daarnaast kunt u in de maand december genieten van een heerlijk kerstdiner. Beide evenementen worden druk bezocht. Een goed moment om elkaar op ontspannen wijze beter te leren kennen en eventueel ervaringen uit te wisselen.

Ca. 5 á 6 maal per jaar ontvangt u een nieuwsbrief, met het laatste verenigingsnieuws, de agenda en overige wetenswaardigheden.

Bezoeken van leden die niet op de bijeenkomsten kunnen komen en/of die zelf aangeven een bezoekje op prijs te stellen.

Onze privacy regelsWebsite by: HG Webdesign