Home >
Bewegen >
Yoga

Yoga

De yoga die de reuma patiëntenvereniging aanbiedt, is een rustige, meditatieve vorm van yoga. Door deze vorm van yoga te beoefenen blijft het lijf soepeler, wat voor mensen met reuma erg belangrijk is. Ook kan men veel profijt hebben van de ademhalingstechnieken die tijdens de yogalessen gebruikt worden.

De yogalessen zijn afgestemd op mensen met reuma en de daarbij behorende beperkingen en worden gegeven door een deskundige docente.

De yogalessen worden 1x per week in groepsverband gegeven op maandag van 10.45 tot 11.45 uur in de Yogastudio, Notenboomstraat 41, 7141 AB te Groenlo.

De kosten bedragen € 28,25 per maand (11 maanden), hiervan wordt vaak een gedeelte door de zorgverzekering vergoed uit de aanvullende verzekering

Om deel te kunnen nemen aan de yogalessen dient u lid te zijn van onze vereniging. Het lidmaatschap bedraagt € 20,- per jaar en wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook hier weer afhankelijk van de wijze waarop u (aanvullend) verzekerd bent.

Wilt u zich aanmelden of wilt u eerst meer informatie of een proefles, dan kunt u contact opnemen met Dorothé Nijenhuis, tel. 06-27202463

E-mail : yoga@rpvoostachterhoek.nl

Onze privacy regelsWebsite by: HG Webdesign